De asemenea, angajații au spus că programele de bunăstare ar trebui să includă:

Faceți clic aici pentru a vizualiza sondajul:  https://www.webmdhealthservices.com/campaign/employee-well-being-report/

Efectele pandemiei asupra bunăstării au fost deosebit de pronunțate pentru angajații din generația GenZ (cu vârste între 18 și 25 de ani), 90% raportând un impact negativ asupra sănătății și bunăstării. Generațiile mai în vârstă s-au confruntat și cu provocări, dar într-o măsură ceva mai mică. Peste 75% dintre mileniali (cu vârste între 26-39 de ani), 74% dintre genXrs (cu vârste între 40-55 de ani) și 70% dintre baby boomers (56-74 de ani) au declarat că pandemia are un impact negativ.  

Sondajul a inclus 1.000 de adulți care lucrează cu normă întreagă sau cu normă parțială pentru companiile din SUA cu cel puțin 1.000 de angajați. Analiza comparativă a fost făcută pentru membrii GenZ născuți între 1995 și 2002, millennials (1981-1994), Generația X (1965-1980) și baby boomers (1946-1964). 

Programe de bunăstare: Ce au nevoie angajații versus ceea ce primesc

Factorii de stres suplimentari ai pandemiei în viața de zi cu zi modifică ceea ce caută angajații de la angajatori. Mai mult de două treimi dintre respondenți au spus că lucrează de acasă, comparativ cu 21% care au făcut acest lucru înainte de pandemie; 27% se luptă cu distragerea atenției și le este dificil (23%), iar aproape 60% le lipsesc colegii.

Majoritatea au spus că angajatorul lor nu face suficient pentru a le susține sănătatea mintală (60%) sau sănătatea fizică (63%). Mai mult de unul din patru spune că s-a gândit să renunțe ca urmare a pandemiei.   

A continuat

Majoritatea angajaților (70%) au spus că angajatorii ar trebui să ofere programe de bunăstare pentru sănătatea mintală și emoțională gelarex administrare, cu acces la cerere la antrenori sau servicii care pot ajuta angajații să gestioneze simptomele de anxietate, depresie și stres.  

De asemenea, angajații au spus că programele de bunăstare ar trebui să includă:

Sprijin pentru îngrijitor (54%) Dependența de medicamente pentru durere (47%) Resurse LGBTQ (43%) Fitness la domiciliu (42%) Conexiunea socială, cum ar fi evenimentele sociale virtuale (40%) Fertilitatea și planificarea familială (36%) Relații și sănătate sexuală (29%)

În timp ce 57% au spus că angajatorul lor oferă programe de bunăstare mentală și emoțională, mai puțin de unul din cinci au indicat că angajatorul lor oferă în prezent oricare dintre celelalte programe pe care și-ar dori să le vadă.

Dintre cei care au acces la aceste programe, GenZ și angajații millennial au, în general, de trei până la cinci ori mai multe șanse să le folosească decât GenXrs sau boomers.

„Sondajul nostru arată că angajații se luptă cu impactul negativ al pandemiei”, a declarat Christine Muldoon, Vicepreședinte, Strategie, WebMD Health Services. „Dar, în ciuda provocărilor, angajatorii au oportunitatea de a-și dezvolta programele de bunăstare pentru a încorpora soluții care îi pot ajuta pe angajați să treacă peste aceste vremuri. Regândirea strategiilor de bunăstare și ascultarea de ceea ce au nevoie angajații în diferite generații pot avea rezultate imediate și de durată atât acum, cât și atunci când pandemia este în urmă.”

Despre WebMD Health Services

WebMD Health Services are peste 20 de ani de experiență în conducerea unor schimbări pozitive de comportament. Consumatorii au încredere în WebMD pentru răspunsuri fiabile, precise și clare la cele mai presante întrebări legate de sănătate. La WebMD Health Services, profităm de aceste informații valoroase ale consumatorilor pentru a proiecta și implementa soluții de succes, captivante, care să îi ajute pe indivizi să-și satisfacă nevoile de bunăstare. Înțelegem că există numeroase căi pentru a atinge obiectivele de bunăstare. Expertiza noastră, combinată cu o varietate de integrări de parteneri terți, ne permite să oferim experiențe unice și personalizate într-o gamă largă de industrii. Vedeți cum sprijinim aceste populații diverse la webmdhealthservices.com. WebMD Health Services este o subsidiară a WebMD Health Corp.

Despre WebMD Health Corp.

WebMD Health Corp., o companie de branduri pe internet, este furnizorul principal de servicii de informații privind sănătatea, care deservește pacienții, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portaluri online publice și private, platforme mobile și publicații axate pe sănătate. Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, Jobson Healthcare Information, prIME Oncology, MediQuality, Frontline, Vitals Consumer Services, Aptus Health, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, OnHealth, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute. WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

Descărcați PDF

NEW YORK, 14 iulie 2014 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) a anunțat astăzi că va publica rezultatele financiare pentru cele trei luni încheiate la 30 iunie 2014 la aproximativ 16:00 (ET) marți, 5 august 2014. Compania va găzdui o conferință telefonică la 16:45 (ET) în acea zi pentru a discuta aceste rezultate. 

Investitorii pot accesa apelul prin webcast la www.wbmd.com (în secțiunea Relații cu investitorii). O reluare a apelului va fi disponibilă la aceeași adresă web.

Despre WebMD  WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, deservind consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, theheart.org, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute.

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective. Aceste declarații se bazează pe planurile și așteptările actuale ale WebMD și implică riscuri și incertitudini, inclusiv cele descrise în dosarele noastre SEC.

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Descărcați PDF

New York, NY, 12 august 2019: WebMD Health Corp., o companie de Internet Brands și lider în servicii de informații despre sănătate pentru medici și consumatori, a achiziționat QxMD, o companie de tehnologie de învățare cu sediul în Vancouver, BC, care oferă un punct de decizie mobil instrumente și soluții de învățare personalizate pentru medici și profesioniști din domeniul sănătății (HCP).

Achiziția, anunțată astăzi, combină calculatoarele clinice online de neegalat de la QxMD și alte instrumente digitale de învățare pentru HCP cu soluțiile de conținut, referință, punct de îngrijire și crowdsourcing ale Medscape, principala platformă digitală de știri, informații și educație medicală continuă pentru medici și HCP din întreaga lume. Medscape este o divizie a WebMD Health Corp.

„QxMD este un plus important la brandul Medscape și ne întărește angajamentul de a oferi cele mai bune soluții din clasă pentru a sprijini îngrijirea pacienților”, a declarat Jeremy Schneider, Senior Vice President și Group General Manager, WebMD Global. „Calculatoarele lor medicale robuste sunt folosite de medici din peste 150 de țări și extind în continuare amprenta globală a Medscape, ajungând acum la peste 4 milioane de medici din întreaga lume."   

„Medscape se potrivește excelent pentru QxMD”, a spus Daniel Schwartz, MD, CEO QxMD & Director medical. „Compania împărtășește angajamentul nostru față de inovația digitală care eficientizează și îmbunătățește practica clinică și îmbunătățește îngrijirea pacienților. Prin acoperirea și implicarea de neegalat ale Medscape, vom putea avea un impact și mai mare asupra medicilor, profesioniștilor din domeniul sănătății și pacienților lor.”

QxMD va funcționa ca o subsidiară independentă a WebMD Health Corp. Condițiile tranzacției nu au fost făcute publice. 

Despre QxMD

QxMD™ este o companie de tehnologie digitală de învățare care facilitează descoperirea de către profesioniștii din domeniul sănătății (HCP) a celor mai recente dovezi și instrumente de sprijinire a deciziilor pentru utilizarea în practica clinică. Platforma de implicare a HCP a companiei cuprinde o bibliotecă de aplicații de încredere care oferă milioanelor de membri acces rapid la cercetare integrală, educație medicală continuă (CME) și instrumente actualizate care conduc la recunoașterea bolii și la optimizarea terapiei. Alimentată de un motor de personalizare sofisticat, platforma reunește fluxuri PubMed, cuprins de jurnal (TOC), peste 450 de instrumente de diagnosticare, cursuri micro-CME și multe altele. QxMD deservește, de asemenea, alți constituenți din domeniul sănătății, cum ar fi spitale, biblioteci, editori academici și aproape 50% dintre primele 25 de companii farmaceutice din lume.

A continuat

Despre Medscape 

Medscape este sursa principală de știri clinice, informații despre sănătate și instrumente la punctul de îngrijire pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Medscape oferă specialiștilor, medicilor de asistență medicală primară și altor profesioniști din domeniul sănătății cele mai solide și integrate informații medicale și instrumente educaționale. Medscape Education (medscape.org) este destinația principală pentru dezvoltarea profesională continuă, constând din peste 30 de destinații axate pe specialitate, care oferă mii de cursuri gratuite CME și CE și alte programe educaționale pentru medici, asistente și alți profesioniști din domeniul sănătății.

Atât Medscape, cât și Medscape Education fac parte din WebMD Health Corp., o companie de Internet Brands.

Despre WebMD Health Corp.

WebMD Health Corp., o companie de branduri pe internet, este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, care deservește pacienții, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate. Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, Jobson Healthcare Information, prIME Oncology, MediQuality, Frontline, QxMD, Vitals Consumer Services, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, OnHealth, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute. WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

Despre mărci de internet

Cu sediul în El Segundo, California, Internet Brands® este o organizație de servicii media online și software complet integrată, axată pe patru categorii verticale de mare valoare: Sănătate, Auto, Juridic și Acasă/Călătorii. Site-urile web pentru consumatori premiate ale companiei își conduc categoriile și deservesc peste 250 de milioane de vizitatori lunari, în timp ce o gamă completă de oferte de prezență pe web a stabilit relații profunde, pe termen lung, cu clienții IMM-uri și întreprinderi. Platforma de operare puternică și proprietară a Internet Brands oferă flexibilitatea și scalabilitatea pentru a alimenta creșterea continuă a companiei. Internet Brands este o companie de portofoliu a KKR și Temasek. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.internetbrands.com.

Contact media:WebMD[email protected]Celulă:  347-407-2568

Descărcați PDF

NEW YORK, 24 iulie 2017 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD), principala sursă de informații despre sănătate, și Internet Brands, o companie din portofoliul KKR, au anunțat astăzi că Internet Brands a încheiat un acord definitiv pentru achiziționați WebMD într-o tranzacție evaluată la aproximativ 2,8 miliarde USD. 

În conformitate cu termenii acordului, o filială a Internet Brands va începe o ofertă de licitație în următoarele 10 zile lucrătoare pentru a achiziționa toate acțiunile emise și în circulație ale acțiunilor ordinare WebMD pentru 66,50 USD per acțiune, care vor fi plătite în numerar la finalizarea tranzacției. . Această evaluare reprezintă o primă de aproximativ 30 la sută față de prețul acțiunii WebMD pe 15 februarie 2017, cu o zi înainte ca WebMD să anunțe că începe un proces de explorare și evaluare a potențialelor alternative strategice, precum și o primă de aproximativ 20% față de închiderea WebMD. prețul acțiunii la 21 iulie 2017. Finanțarea tranzacției este angajată integral. Consiliul de Administrație WebMD a aprobat acordul de fuziune. Se preconizează că achiziția se va încheia în trimestrul al patrulea din 2017, sub rezerva îndeplinirii condițiilor obișnuite de închidere.

"După o analiză amănunțită a alternativelor strategice, suntem încântați să anunțăm această tranzacție, care oferă acționarilor noștri o valoare în numerar imediată și semnificativă și o primă substanțială," a spus Martin J. Wygod, președintele WebMD. "De-a lungul acestui proces, Consiliul nostru a efectuat analize diligente și deliberări atente. WebMD și consilierii săi financiari au avut un proces care a implicat comunicarea cu mai mult de 100 de părți strategice și financiare și suntem încrezători că această tranzacție maximizează valoarea pentru acționarii noștri."

"Credem că această tranzacție va oferi flexibilitate și resurse suplimentare pentru a oferi o valoare sporită consumatorilor, profesioniștilor din domeniul sănătății, angajatorilor și participanților la planul de sănătate." a spus Steven L. Zatz, M.D., CEO al WebMD. "În numele tuturor celor de la WebMD, aș dori să exprim aprecierea noastră sinceră angajaților noștri pentru munca și dedicarea lor. Sunt convins că acesta va fi un nou capitol interesant pentru WebMD."

"WebMD și Medscape sunt lideri de piață în domeniul sănătății online, cu o acoperire de neegalat pentru consumatori și profesioniști din domeniul sănătății," a spus Bob Brisco, CEO al Internet Brands. "De la înființare, WebMD s-a impus ca o resursă de încredere pentru informații despre sănătate. Așteptăm cu nerăbdare să oferim această resursă și mai multor utilizatori, valorificând resursele noastre combinate și prezența în asistența medicală online pentru a cataliza creșterea viitoare a WebMD."

A continuat

"KKR și Internet Brands sunt încântați să investească în spatele echipei de management WebMD experimentate și a platformelor WebMD de încredere. Portofoliul combinat de active de internet verticale de top va fi unul puternic," a spus Herald Chen, președintele Internet Brands, membru KKR și șef al echipei din industria tehnologiei.  "Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim și să accelerăm creșterea și extinderea globală a afacerilor."

Internet Brands’ Health vertical deservește milioane de consumatori și peste 50.000 de cabinete de îngrijire a sănătății utilizând o abordare cu mai multe mărci și mai multe produse. Compania este principalul jucător SaaS / Web Hosting în spațiul Sănătății, deservind o mare varietate de domenii de practică, inclusiv stomatologie, chiropractice, veterinară, îngrijire a vederii și terapie mentală / fizică. Companiile sale Health SaaS oferă prezență pe web, marketing online și soluții de gestionare a practicilor cabinetelor din Statele Unite. Aceste afaceri includ Demandforce, Officite, Sesame Communications și Baystone Media. Brandurile companiei de sănătate axate pe consumatori oferă conținut și comunități online pentru consumatorii care caută informații legate de sănătate. Acestea includ DentalPlans.com, eHealthForum.com, HealthBoards.com, FitDay.com și VeinDirectory.org.

Finanțarea prin capital propriu pentru tranzacție este asigurată în principal de fondurile de capital privat ale KKR.

J.P. Morgan Securities LLC servește ca consilier financiar exclusiv pentru WebMD și Shearman & Sterling LLP este consilier juridic. Simpson Thacher & Bartlett LLP este consilier juridic pentru Internet Brands.

Despre WebMDWebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, care deservește consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile sale online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD.com, Medscape.com, MedicineNet.com, eMedicineHealth.com, RxList.com, OnHealth.com, Medscape Education (Medscape.org) și alte site-uri și aplicații deținute de WebMD.