Rezultatele arată că screeningul medicamentului urinei este important înainte de diagnosticul narcolepsiei

Pentru a diagnostica narcolepsia, un pacient va suferi de obicei o evaluare pentru EDS înainte de a finaliza un test standardizat de latență multiplă (MSLT). Acest lucru evaluează cât de repede pacientul adoarme într -un mediu liniștit în timpul zilei.

MSLT evaluează, de asemenea, somnul rapid al mișcării ochilor (REM) al pacienților; Persoanele cu narcolepsie tind să intre în REM Sleep în câteva minute de la adormire, în timp ce cei fără afecțiune durează de obicei în jur de 80-100 de minute pentru a intra în somn.

Cu toate acestea, potrivit Dr. Splaingard și colegii săi, cercetările anterioare la adulți au indicat că, dacă pacienții au folosit medicamente ilicite sau o serie de medicamente diferite – identificate prin eșantioane de urină – acest lucru ar putea influența rezultatele MSLT.

Rezultatele arată că screeningul medicamentului urinei este important înainte de diagnosticul narcolepsiei

În acest ultim studiu, cercetătorii și -au propus să determine rata ecranelor medicamentoase pozitive în rândul a 383 de copii și adolescenți care au fost suferind MSLT pentru diagnosticul de narcolepsie.

Ecranele medicamentoase pozitive pentru urină au fost identificate doar în rândul adolescenților cu vârsta de 13 ani.

a adolescenților a căror urină a fost pozitivă pentru marijuana, 43% au avut rezultate MSLT în concordanță cu narcolepsia sau anormal Rem Rem Modele de somn. Masculii au fost cel mai probabil să aibă atât ecrane de medicamente pozitive, cât și rezultate MSLT consistente de narcolepsie.

Cercetătorii spun că concluziile lor indică faptul că consumul de marijuana poate fi legat de EDS la unii adolescenți și că screeningul de droguri pentru urină ar trebui să facă parte din evaluarea clinică pentru narcolepsie.

Dr. Splaingard Adăugă:

„Rezultatele noastre evidențiază și susțin pasul important al obținerii unui ecran de medicamente pentru urină, la orice pacienți mai mari de 13 ani, înainte de a accepta constatările testelor în concordanță cu narcolepsia, înainte de medicii care confirmă acest diagnostic.

Screeningul de droguri pentru urină este important și în orice studii de populație, analizând prevalența narcolepsiei la adolescenți, în special cu tendința recentă în decriminalizarea și legalizarea marijuanei. ”

În iunie 2014, medical Știrile de astăzi au raportat despre un alt studiu care asociază consumul de marijuana cu probleme de somn. Condusă de cercetători de la Universitatea din Pennsylvania, acel studiu a descoperit că oamenii anterioare încep să folosească marijuana, cu atât este mai probabil să dezvolte probleme de somn mai târziu în viață.

 • alcool / dependență / droguri ilegale
 • Neurologie / Neuroștiință
 • Pediatrie / Sănătate pentru copii
 • Tulburări de somn / somn / insomnie

Utilizarea de marijuana s -a dublat în SUA din 2001

Pe măsură ce tot mai mulți oameni din SUA scânteie, la fel sunt dezbateri despre legalizarea marijuana. Un total de 23 de state au acum legi de marijuana medicală, în timp ce patru state au legalizat utilizarea recreativă a medicamentului. Acum, un nou studiu investighează în ce măsură consumul de marijuana a crescut în rândul populației generale, reflectând modul în care atitudinile s -au schimbat.

Studiul – condus de Bridget F. Grant, doctor, al Institutului Național pentru Abuzul de Alcool și Alcoolism – este publicat în Jama Psychiatry.

Deși legile și atitudinile cu privire la consumul de marijuana se schimbă în SUA, cercetătorii notează că se știe puțin despre modul în care marijuana și tulburările de utilizare asociate s -au schimbat în secolul XXI.

Ei remarcă faptul că mai puțini americani consideră utilizarea marijuanei ca fiind riscante, în ciuda studiilor care arată că utilizarea sau utilizarea timpurie a substanței este legată de un risc crescut pentru anumite rezultate, inclusiv declinul cognitiv, deficiențe psihosociale, prăbușiri auto, spital Vizite, calitate slabă a vieții, alte consum de droguri și sindromul de retragere a canabisului.

pentru a investiga în continuare ratele de prevalență din anul trecut de consum de marijuana, Grant și echipa ei au folosit interviuri față în față efectuate în sondajele a două probe reprezentative la nivel național de adulți din SUA.

Tulburarea de utilizare a marijuana a crescut, de asemenea, că rezultatele

au arătat că prevalența consumului de marijuana din anul trecut a crescut de la produsrecenzie.top 4,1% în 2001-2002 la 9,5% în 2012-2013.

Cercetătorii spun că au existat creșteri notabile în rândul femeilor, populațiilor negre și hispanice, a celor care trăiesc în sud și a persoanelor de vârstă mijlocie sau mai mari.

În plus, ancheta a relevat faptul că prevalența tulburării de consum de marijuana – care include abuz sau dependență – a crescut și în această perioadă de timp; A trecut de la 1,5% în 2001-2002 la 2,9% în 2012-2013.

Cercetătorii spun că acest lucru înseamnă că aproape 3 din 10 utilizatori de marijuana din SUA au avut un diagnostic de o tulburare de consum de marijuana, care echivalează cu aproximativ 6,8 milioane de americani.

Interesant, însă, printre utilizatorii de marijuana deja existenți, prevalența tulburării de consum de marijuana a scăzut efectiv la 30,6% în 2012-2013 de la 35,6% în 2001-2013. Autorii nu speculează asupra motivelor potențiale pentru această scădere, dar schimbarea atitudinilor față de consumul de marijuana – și utilizatori – ar putea fi în joc.

„În rezumat, în timp ce mulți din SUA consideră că ar trebui să se încheie interdicția de marijuana recreativ ”, Scrieți autorii.

Ei continuă:

”Așa cum este cazul alcoolului, multe persoane pot folosi marijuana fără a deveni dependenți. Cu toate acestea, riscul clar pentru tulburările de utilizare a marijuanei în rândul utilizatorilor (aproximativ 30%) sugerează că pe măsură ce numărul utilizatorilor din SUA crește, la fel și numărul celor care se confruntă cu probleme legate de o astfel de utilizare. ”

ei adaugă că, având în vedere schimbarea atitudinilor și legilor cu privire la marijuana, „o prezentare echilibrată a probabilității de consecințe adverse ale utilizării marijuanei pentru factorii de decizie, profesioniștii și este nevoie de public.”

Știri medicale de astăzi au raportat recent un studiu care a sugerat, pentru prima dată, studenții de la colegiu fumează mai multă marijuana decât țigările zilnic, cu aproximativ 1 din 17 studenți fumând substanța în fiecare zi.

 • Sănătate publică
 • alcool/dependență/droguri ilegale
 • Fumatul/renunțarea la fumat

Utilizarea marijuana legată de complicații cardiovasculare și deces

Efectele negative pe care marijuana le poate avea asupra creierului au fost raportate pe scară largă. Acum, noile cercetări publicate în Journal of the American Heart Association dezvăluie că utilizarea medicamentului poate crește și riscul de complicații cardiovasculare și chiar poate duce la moarte, în special pentru adulții tineri și de vârstă mijlocie.

marijuana, Cunoscut și sub denumirea de canabis, este cel mai frecvent utilizat de droguri ilegale din SUA. Potrivit Institutului Național pentru Abuzul de Droguri, aproximativ 52% dintre americani cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani folosesc marijuana în viața lor, în timp ce aproximativ 44% în vârstă de 26 de ani sau mai mult utilizează medicamentul.

Se știe că medicamentul poate provoca deficiențe cerebrale. Medical News a raportat recent recent despre un studiu care sugerează că chiar și utilizarea casual a marijuanei poate modifica zonele creierului implicate în emoție și motivație.

Dar anchetatorii acestui cel mai recent studiu, condus de Émilie Jouanjus, doctor, al Centrului Spitalier Universitaire de Toulouse din Franța, spun că în studiile anterioare, echipa a constatat că mulți tineri de marijuana au fost spitalizați ca fiind spitalizați ca fiind spitalizați ca un rezultat al complicațiilor cardiovasculare.

Pentru a investiga în continuare, echipa a analizat datele din rețeaua de dependență franceză între 2006 și 2010, care a analizat complicațiile raportate în urma consumului de marijuana.

„Dovadă convingătoare asupra efectelor cardiovasculare ale marijuanei”

din 1.979 complicații legate de marijuana raportate, echipa a identificat 35 de cazuri legate de condiții cardiovasculare și vasculare. Majoritatea acestor cazuri au fost la bărbați cu o vârstă medie de 34,3 ani.

Echipa spune că 22 dintre cazuri au fost legate de inimă, dintre care 20 au fost atacuri de cord. Zece cazuri au fost periferice cu boli legate de arterele din membre, în timp ce trei erau legate de arterele din creier. Nouă dintre pacienții cu aceste probleme cardiovasculare au murit.

Cercetătorii spun că marijuana pare a fi mai dăunătoare pentru persoanele cu vulnerabilități cardiovasculare preexistente.

Comentând concluziile, Jouanjus spune:

„Acum există dovezi convingătoare cu privire la riscul din ce în ce mai mare de efecte cardiovasculare adverse asociate cu marijuana, în special la tineri. Prin urmare, este important ca medicii, inclusiv cardiologii, să fie conștienți de acest lucru și să considere consumul de marijuana ca una dintre cauzele potențiale la pacienții cu tulburări cardiovasculare. ”

Anchetatorii spun că este probabil utilizarea de marijuana și orice orice Problemele de sănătate conexe sunt sub -raportate.

Există 1,2 milioane de utilizatori obișnuiți de marijuana doar în Franța, ceea ce înseamnă că multe complicații de sănătate legate de medicament pot să nu fie detectate de rețeaua de dependență franceză. Aceasta este o problemă care ar putea fi aplicată la nivel global.

Jouanjus subliniază, prin urmare, că informațiile care dezvăluie pericole potențiale pentru sănătate ale marijuanei – cum ar fi datele din acest studiu cel mai recent – trebuie să fie prezentate publicului, factorilor de decizie și furnizorilor de servicii medicale pentru a elimina opinia generală că Marijuana este inofensivă.

Acesta nu este singurul studiu care să lege utilizarea marijuana la problemele cardiovasculare. Anul trecut, Medical News a raportat astăzi un studiu care a dezvăluit că consumul de marijuana poate dubla riscul de accident vascular cerebral în rândul adulților tineri.

 • Sănătate publică
 • alcool/dependență/droguri ilegale
 • cardiovascular/cardiologie

Utilizarea de marijuana legată de un risc mai mare de accident vascular cerebral

Cel mai popular drog ilegal, marijuana, poate dubla riscul de accident vascular cerebral în rândul adulților tineri, potrivit rezultatelor dezvăluite la Conferința internațională de accident vascular cerebral al Asociației Americane din American Association 2013.

Studiul, realizat în Noua Zeelandă, a identificat că fumătorii de marijuana au fost mai mult de două ori mai mari decât adulții sănătoși să fi suferit un accident vascular cerebral ischemic și un atac ischemic tranzitoriu (TIA).

investigator principal al studiului, P. Alan Barber, doctorat, M.D., a spus:

„Acesta este primul studiu controlat de caz care arată o posibilă legătură cu Risc crescut de accident vascular cerebral din canabis. Cannabisul a fost considerat de public ca fiind o substanță relativ sigură, deși ilegală. Acest studiu arată că acest lucru nu este cazul; Poate duce la accident vascular cerebral. ”

Cercetătorii au evaluat probele de urină într-un total de 150 de accident vascular cerebral ischemic și 10 pacienți cu TIA cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani. Aproape 16 la sută dintre participanții la studiu au avut ecrane de droguri pozitive – cei mai mulți dintre ei fumau și țigări.

8,1 la sută dintre cei care au venit pozitivi în probele de urină canabis afumat. Nu a existat nicio diferență de vârstă sau mecanism de accident vascular cerebral între cei care au fumat marijuana și cei care nu au făcut -o.

Studiile anterioare au identificat că accidentul vascular cerebral ischemic și TIA -urile se pot dezvolta în câteva ore de la fumatul de marijuana.

Barber a adăugat:

„Acești pacienți de obicei nu aveau alt risc vascular Factori în afară de tutun, alcool și alte consum de droguri. Întrebarea accidentului vascular cerebral și controlul pacienților cu privire la consumul de canabis este probabil să obțină răspunsuri nesigure. ”

Comitetul regional de etică a lăsat cercetătorii să acceseze probe de urină de la pacienții care au fost spitalizați. Cercetătorii nu au avut consimțământul deplin, de aceea nu știau decât sexul, vârsta și etnia.

Deși acest studiu este cea mai puternică dovadă care asociază canabisul cu accident vascular cerebral, trebuie menționat că concluziile studiului nu au fost încă publicate într-un jurnal revizuit de la egal la egal. În plus, conexiunea dintre canabis și accident vascular cerebral poate fi confundată, deoarece toți, cu excepția unuia dintre pacienții cu accident vascular cerebral care au fost fumători de marijuana s -au angajat și în consumul de tutun.

Cu toate acestea, Barber crede că este canabis și nu tutunul care provoacă un risc crescut de accident vascular cerebral.

„Credem că este canabisul și nu tutunul. Acest lucru se poate dovedi dificil, având în vedere riscurile de părtinire și restricții etice ale studierii utilizării unei substanțe ilegale. Cu toate acestea, prevalența ridicată a consumului de canabis în această cohortă de pacienți cu accident vascular cerebral mai tânăr face ca această cercetare să fie imperativă. ”

autorii subliniază nevoia de a testa droguri tineri care vin cu accident vascular cerebral. Aceștia adaugă că oamenii trebuie să fie mai conștienți de riscurile foarte reale pentru sănătate asociate cu utilizarea canabisului, mai ales că poate avea un impact semnificativ asupra modului în care se dezvoltă creierul și acum accident vascular cerebral.

Un studiu din 2005 publicat în Journal of Neurology Neurochirurgie și Psihiatrie a raportat că consumul regulat de canabis în rândul tinerilor ar putea crește riscul de accident vascular cerebral.

scris de Joseph Nordqvist

 • Alcool / dependență / droguri ilegale

Utilizarea de marijuana legată de modificările creierului legate de schizofrenic

Utilizarea marijuanei a fost legată de dezvoltarea multor afecțiuni de sănătate. Dar acum, cercetătorii spun că utilizarea grea a medicamentului ar putea duce la memorie slabă și modificări anormale ale funcției creierului care seamănă cu modificări găsite la persoanele schizofrenice.

Acest lucru este potrivit unui studiu publicat în revista Schizofrenia Buletin.

Marijuana este un amestec de frunze verzi și maro, flori, tulpini și semințe de la planta de cânepă Cannabis sativa. Frunzele conțin o substanță chimică care modifică mintea numită delta-9-tetrahidrocannabinol, mai frecvent cunoscută sub numele de THC.

Conform Institutului Național pentru Abuzul de Droguri, o parte a Institutelor Naționale de Sănătate, marijuana este cel mai frecvent drog ilicit utilizat în SUA, adulții tineri având cea mai mare prevalență de utilizare.

Medicamentul poate provoca o serie de efecte pe termen scurt și lung, dar afectează cel mai frecvent sănătatea inimii și mentale a unei persoane.

Având în vedere acești factori, cercetătorii de la Școala de Medicină Feinburg de la Universitatea Northwestern din Illinois, conduși de Matthew Smith, au efectuat un studiu care analizează schimbările creierului unui grup de participanți la începutul anilor 20, care au folosit în mod regulat în mod regulat Marijuana.

Toți subiecții au început să folosească medicamentul în jurul vârstei de 16 sau 17 ani și au fumat zilnic aproximativ 3 ani, deși au fost fără droguri timp de 2 ani înainte de studiu. De asemenea, nu au avut antecedente despre niciun alt abuz de droguri.

Acești participanți au fost comparați cu un grup de controale sănătoase, subiecți cu o tulburare de consum de marijuana, participanți cu schizofrenie fără antecedente de tulburări de consum de substanțe și subiecți de schizofrenie cu o tulburare de consum de marijuana. Au fost 97 de participanți în total.

Anomalii cerebrale găsite cu mult timp după ce consumul de marijuana a oprit

Rezultatele studiului au relevat faptul că participanții care au început să folosească marijuana în mod regulat la vârsta de 16 sau 17 ani au demonstrat deteriorarea talamului creierului – Un domeniu important pentru învățare, memorie și comunicare.

au arătat, de asemenea, schimbări anormale ale creierului care sunt legate de memoria de lucru – o depreciere care duce în mod obișnuit la funcționarea slabă de zi cu zi și la performanța academică.

Investigatorii definesc memoria de lucru ca fiind posibilitatea de a aminti și de a prelucra informațiile „în acest moment” și de a o transfera în memoria pe termen lung, dacă este nevoie.

Acești subiecți au efectuat, de asemenea, rău pe sarcini de memorie, iar aceleași structuri ale creierului anormal au fost aparente la 2 ani după ce au încetat să mai folosească marijuana-indicând efecte pe termen lung de la utilizarea grea.

Utilizarea marijuana legată de schizofrenie

Mai mult, anchetatorii spun că deteriorarea descoperită în talamus seamănă cu deteriorarea găsită la pacienții schizofrenici care au folosit marijuana. Utilizatori de marijuana, 90% au utilizat mult medicamentul înainte de a dezvolta tulburarea mentală.

Cercetătorii spun că aceste descoperiri susțin cercetările anterioare care sugerează că utilizarea regulată a medicamentului poate contribui la modificările structurii creierului asociate cu schizofrenia.